Urmărește emisiunea live


Wuhan: Cei 11 milioane de locuitori vor fi testați de Covid-19

Milioane de chinezi vor fi testați în orașul Wuhan în următoarele zile, după reapariția mai multor focare de Covid-19, în ciuda carantinei de 76 de zile care a avut ca scop eradicarea virusului din metropolă.

Milioane de chinezi vor fi testați în orașul Wuhan în următoarele zile, după reapariția mai multor focare de Covid-19, în ciuda carantinei de 76 de zile care a avut ca scop eradicarea virusului din metropolă, conform CNN.

În weekend, orașul a raportat șase noi cazuri, primele după 35 de zile consecutive în care numărul a rămas 0. Niciuna dintre infecții nu a avut origini din afara granițelor, astfel că au apărut îngrijorări că coronavirusul încă se răspândește în metropola din care se crede că acesta a pornit.

Ca răspuns la epidemie, autoritățile din Wuhan vor face teste pentru Covid-19 întregii populații de 11 mil. locuitori, se arată într-o notificare de urgență transmisă de oficialii locali și distribuită de The Paper.

Teste PCR

Testele care vor fi folosite vor fi PCR, care sunt eficiente la detectarea infecției în stadiile incipiente, față de testele care examinează răspunsul imunitar al corpului și care sunt mai ușor de făcut.

„Bătălia de 10 zile", cum este numită misiunea ambițioasă care propune testarea tuturor locuitorilor metropolei, ar putea verifica situația a mai mulți oameni decât populația Greciei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel