William Brânză, către Codrin Ștefănescu: Când spuneți fraier, vă uitați în oglindă

Roxana Neagu / 17 sep 2014 / 19:05 Salveaza PDF Comentarii

Candidatul PER la Președinție, William Brânză, a avut un schimb de replici cu secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, la România TV. 

Codrin Ștefănescu i-a spus lui William Brânză că dacă el va transmite o scrisoare despre dedesubturile din PDL, el i-o va citi public. Secretarul general adjunct al PSD a precizat, în afirmația sa, că scrisoare ar fi de când William Brânză a rămas "de fraier", alături de PDL. 

Candidatul PER, William Brânză, vizibil iritat, i-a replicat: "Când spuneți fraier, poate vă uitați în oglindă, nu vă referiți la mine". 

Codrin Ștefănescu i-a precizat că i-a spus fraier "așa, din drăgălășenie", că a fost fraier când a rămas alături de PDL și s-a deșteptat și candidează la Președinție. Secretarul general adjunct al PSD a subliniat, încă o dată, că dacă va exista o scrisoare despre PDL a lui William Brânză, el o va citi public. 

"Nici nu aș găsi un orator mai bun", a spus Willliam Brânză. 

Într-un alt moment al emisiunii, William Brânză a declarat că Klaus Iohannis are și punctele sale rele, iar Codrin Ștefănescu a cerut explicații despre punctele rele, ridicând tonul și concluzionând că "Willliam Brânză îl susține pe Klaus Iohannis". Candidatul PER a ridicat la rându-i tonul și a subliniat: "Chiar trebuie să ridicăm tonul. Asta-i nesimțire!". 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24