Vrancea. Tânăr de 18 ani, bănuit că a tâlhărit două femei

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au reţinut, luni, un tânăr de 18 ani din comuna Măicăneşti, bănuit de comiterea a două infracţiuni de tâlhărie pe raza municipiului Focşani, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

'La data de 8 octombrie a.c., prin folosirea violenţei, tânărul ar fi sustras geanta unei femei de 68 de ani, care conţinea documente, suma de 350 lei şi un telefon mobil, valoarea totală a prejudiciului fiind de 950 lei. De asemenea, din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că la data de 13 octombrie a.c., tânărul ar fi smuls geanta unei femei de 53 de ani, din care ar fi sustras suma de 1.000 lei şi un telefon mobil', potrivit unui comunicat al IPJ Vrancea. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 60% şi restituit persoanelor vătămate.

Arestat preventiv, 24 de ore

Potrivit IPJ Vrancea, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză, urmând ca acesta să fie prezentat, marţi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, cu propunere de arestare preventivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel