Vrancea: Gradul de depunere a declaraţiei unice pentru anul 2018 la nivelul judeţului a fost de 100%

Gradul de depunere a declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale pe anul 2018 a fost de 100% în Vrancea, majoritatea contribuabililor preferând depunerea declaraţiei online, potrivit reprezentanţilor Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Vrancea.

"Gradul de depunere a Declaraţiei Unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice pentru anul 2018 a fost de 100% la nivelul judeţului Vrancea. Majoritatea contribuabililor vrânceni au preferat depunerea declaraţiei online. Numai 28% dintre contribuabili au depus Declaraţia Unică în format de hârtie, fiind vorba în general despre persoane care nu obţin venituri şi care completează această declaraţie pentru contribuţiile la sănătate", a declarat, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a AJFP Vrancea, Camelia Micheş.

Potrivit acesteia, numărul mare al contribuabililor care au depus declaraţia online se datorează prevederilor legale din acest an potrivit cărora până la 31 iulie declaraţia unică s-a putut depune doar online.

În Vrancea, au obligaţia depunerii declaraţiei unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice circa 12.000 de contribuabili.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel