Voturi Sectorul 1. Chirieac, trimitere la prezidenţiale: Atentat la democraţie! Situaţia trebuie repede tranşată

Analistul politic Bogdan Chirieac a tras un semnal de alarmă cu privire la precedentul periculos care s-ar putea crea după ce voturile de la Sectorul 1 au fost renumărate, PSD a anunţat, prin vocea preşedintelui Marcel Ciolacu, că de fapt scrutinul a fost câştigat de către Daniel Tudorache, însă primar este USR-ista Clotilde Armand. 

Bogdan Chirieac a comentat informaţia potrivit căreia, în urma situaţiei create după renumărarea voturilor, PSD solicită reluarea alegerilor la Sectorul 1, dacă se dovedeşte că nu Clotilde Armand a luat cele mai multe voturi, ci Daniel Tudorache. 

"Eu nu ştiu ce poate câştiga PSD-ul şi, cinstit, nici nu ar trebui să ne intereseze ce câştigă PSD-ul. Important este cu totul altceva. Gândiţi-vă că dacă doamna Armand rămâne pe poziţie după ce a pierdut alegerile, rezultă aşa: o să avem alegeri prezidenţiale în 2024; câştigă candidatul Popescu, se alege preşedinte, după care se renumără voturile şi vedem că, de fapt, candidatul Ionescu a câştigat alegerile. Păi ce facem atunci? Rămâne Popescu fiindcă a ştiut să numere şi Ionescu, votat de popor, nu mai ajunge preşedinte? Păi este un grav atentat la democraţie! Rezultă că nu mai contează cine votează ci - cum a spus Ciolacu - cine numără. Situaţia este gravă din acest punct de vedere.

Sunt lucruri care trebuie repede tranşate, nu pentru PSD, că nu ştiu dacă va câştiga PSD în Sectorul 1 chiar şi la reluarea alegerilor, ci pentru democraţia din România. Dacă Justiţia constată că s-a furat la numărătoare şi că victorios a fost Tudorache, cum să rămână Armand primar al Sectorului 1?", a subliniat Bogdan Chirieac într-o intervenţie la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel