Voiculescu: "Băsescu, oprește-te din minciuni!". La ce se referă

Dan Voiculescu a răspuns unei acuzații a președintelui Traian Băsescu. Președintele fondator al PC îi atrage atenția lui Traian Băsescu să nu mai mintă. 

Dan Voiculescu a răspuns declarației lui Traian Băsescu, care a spus: "Intuiesc o presiune uriașă a lui Voiculescu. Este o reacție de tip mafiot. Ai vrut să te atingi de noi, ia să-ți dam noi tie comisii parlamentare. Este un act de retorsiune pentru Dunărea”.

În postarea publicată pe blogul personal, președintele fondator al PC a scris: Confirm, încă o dată, că nu am nimic de ascuns în relațiile mele cu intreprinderea de comerț exterior "Dunărea”. Din punctul meu de vedere, poate fi desecretizata TOATĂ arhiva Dunărea. De altfel, Theodor Stolojan, care știe foarte bine activitatea de aport valutar, spunea tot public: “Operaţiunile ICE Dunărea erau de trei feluri: normale, speciale şi secrete. Cele normale vizau prestările de servicii către diferiţi parteneri de afaceri, cele speciale se desfăşurau prin intermediul direcţiilor specializate din fiecare minister, de exemplu Romtehnica, (societate care exporta armament) şi cele secrete”. Eu am derulat cu Dunărea operațiuni normale, de import-export, așa cum am făcut-o cu încă 5-6 intreprinderi de comerț exterior care funcționau legal în România anilor ‘80".

"Băsescu, oprește-te din minciuni!", a conchis Dan Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel