VOCEA ROMÂNIEI. Moment de excepție în echipa lui Smiley: Sper să devină viral

Smiley
Smiley

Unul dintre concurenții lui Smiley a avut un moment de excepție în această seară, la Vocea României.

Renee Santana este una dintre cele trei voci rămase în competiția de la "Vocea României", în echipa lui Smiley, care i-a impresionat pe jurați în această seară. După momentul din preselecții, aceasta a oferit din nou un moment unic, impresionant, ce l-a făcut mândru pe Smiley, antrenorul ei. 

Un moment atipic

"Felicitări Renee, un control vocal foarte bun. Un moment foarte atipic pentru Smiley, nu știu de ce, ceea ce este bine, e un lucru bun, adică e un moment diferit de ceea ce-mi închipuiam eu că ar fi ales Smiley pentru tine. Pare mai mult un moment pe care l-ar fi făcut Irina, așa cum suntem noi împărțiți, din puncul meu de vedere, dar diversitatea întotdeauna poate să uimească și poate să aducă puncte importante. Așa că vă felicit boșilor, pe amândoi. Iar vocea ta își merită locul cu prisosință în momentul în care ne aflăm, în această etapă a concursului, categoric", a spus Tudor Chirilă.

"Te descopăr altfel"

"De data asta am simțit, am simțit piesa. Am simțit ce ai cântat, tu mi-ai transmis și asta e cel mai important. Da, e un moment care mi s-ar fi potrivit mie, cumva mă bucur dacă s-a dat impresia asta", i-a spus Irina Rimes.

"Pentru prima dată te descopăr altfel. Această piesă este a ta. A fost mai mult a ta decât a lui Smiley. Este o chestie personală și față de dorul de casă. Cred că aici se potrivește foarte bine această melodie. Observ din nou apetența lui Smiley, pentru a doua piesă a lui cu voci. Smiley iubește vocile, așa că puteți striga: Smileeey", a adăugat și Horia Brenciu.

Reacția lui Smiley

"Renee, te iubesc. Mulțumesc! Ești minunată! Cântecul ăsta l-am ales împotriva voinței lui Renee, nu a fost deloc de acord cu el. Am reușit să o conving să cânte piesa asta și eram convins că va ieși un moment foarte bun pentru ea, un moment de care să fie mândră și un moment de care să fim și noi mândri și cu care Vocea României să devină viral, sper. Am scos-o din zona ei de confort pentru că am vrut să o auziți exact așa cum e ea. Un talent pur, o forță creativă extraordinară și o voce extraordinară care își merită clar locul, cel puțin în finală la Vocea României", a spus Smiley. 

"Cine are o oală de sarmale în plus pentru Renee, îi plac foarte mult sarmalele și a spus că le împarte și cu antrenorul. Dacă aveți o oală de sarmale în plus vă rog să o trimiteți prin poștă la adresa lui Pavel Bartoș", a glumit Smiley.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel