Vladimir Putin îi ia peste picior pe americani

Putin Obama 2
Putin Obama 2

Vladimir Putin i-a luat peste picior pe americani, într-un interviu pentru Rossya 24, în care a explicat intervenția militară în Siria.

"Colegii noştri europeni şi americani spun că luptă contra terorismului, însă nu vedem rezultate concrete. Mai mult decât atât, Statele Unite au închis programul de pregătire a aşa-zisei Armate pentru Eliberarea Siriei. Doar patru sau cinci oameni antrenaţi luptă cu teroriştii. Şi au cheltuit 500 de milioane de dolari. Aş fi dorit să ne dea nouă 500 de milioane de dolari. I-am fi cheltuit mai bine pentru lupta contra terorismului internaţional", a spus Vladimir Putin, informează Digi 24.

Președintele Rusiei a mai spus că intervenția în Siria este legală, spre deosebire de alte state care intervin ilegal.

"Precizez încă o dată că noi acţionăm în deplină concordanţă cu legile internaţionale, la cererea autorităţilor Republicii Arabe Siriene. Alte ţări care încă participă la astfel de acţiuni o fac ilegal, pentru că nu există o rezoluţie ONU în această privinţă, nu există cerere oficială către ele din partea autorităţilor siriene", a mai spus Putin.

Totuşi, Vladimir Putin recunoaşte că Rusia şi Statele Unite trebuie să colaboreze în privinţa conflictului din Siria, pentru găsirea unei soluţii politice. Liderul de la Kremlin a admis şi că intervenţia din Siria, în sprijinul regimului Bashar al-Assad, a fost îndelung pregătită. Preşedintele rus exclude însă orice intervenţie la sol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel