Vlad Oprea, primarul "interzis" de Portocală rupe tăcerea: A fost un vis urât

Vlad Oprea
Vlad Oprea

Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia a povestit, la Antena 3, cum procurorul Mircea Negulescu - "Portocală" i-a interzis să mai intre în primărie şi să mai ia legătura cu angajaţii administraţiei locale. 

Vlad Oprea, primarul staţiunii Sinaia a rupt tăcerea şi a vorbit, în direct la Antena 3, despre dosarul pe care i l-a făcut Mircea Negulescu, procurorul poreclit "Portocală" de la DNA Ploieşti. Edilul a povestit cum, din cauză că procurorul Negulescu i-a interzis să intre în primărie şi să ia legătura cu angajaţii săi a fost nevoit să depună jurământul pentru mandatul de primar cu spatele la funcţionarii publici, într-un hotel şi cum era nevoit să traverseze pe celălalt trotuar când se întâlnea prin oraş cu un angajat al Primăriei Sinaia.

"După trei ani de procese iată că am fost achitat definitiv de către ÎCCJ după ce un an de zile mi s-a interzis să intru în primărie. Am fost ales în acel control judiciar. Nu au fost momente plăcute. Am discutat săptămâna trecută cu avocaţii mei şi analizăm ce putem să facem pentru că eu cred că astfel de indivizi care nu au nicio legătură cu justiţia pun în pericol ceea ce înseamnă dreptatea, aflarea adevărului. Sper ca acest domn Negulescu să fi fost doar un accident în ceea ce înseamnă Parchetul din România. (...) Acum lucrurile au intrat în normal. (...) A fost un vis urât. Am trecut mai departe, nu a fost uşor", a declarat Vlad Oprea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel