Vizită istorică la Chișinău. John Kerry, în capitala Moldovei

John Kerry, secretarul de Stat american, a sosit miercuri după-amiază la Chişinău, unde se va întâlni cu preşedintele ţării, cu premierul şi cu preşedintele Parlamentului, relatează Unimedia. Vizita lui John Kerry are loc în cadrul unui turneu de patru zile în Europa şi Orientul Mijlociu, în perioada 3-6 decembrie.

Secretarul de Stat american va avea întrevederi cu preşedintele Nicolae Timofti, cu premierul Iurie Leancă şi cu preşedintele Parlamentului, Igor Corman, în cadrul cărora vor fi abordate subiecte privind relaţiile bilaterale, dar şi cele care ţin de parcursul european al Republicii Moldova.

 Ulterior, Kerry va merge la Cricova, unde va avea o întâlnire cu producători de vinuri.

 Autorităţile au sporit, miercuri, măsurile de securite în Chişinău, cu ocazia vizitei secretarului de Stat american, John Kerry, care va sosi în cursul după-amiezii şi va avea întrevederi cu mai mulţi oficiali de rang înalt moldoveni.

 Poliţiştii au fost mobilizaţi la câţiva metri distanţă unul de celălalt în centrul Chişinăului, pe bulevardul Ştefan cel Mare, iar o panglică imensă nu le permite locuitorilor capitalei moldovene să treacă prea aproape de stradă, relatează PRO TV Chişinău.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel