Viorica Dăncilă, declarație de ultimă oră

Vlad Manolache / 20 oct 2018 / 21:50 Salveaza PDF Comentarii
Viorica Dăncilă
Descriere foto: Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a declarat la România tv, în urmă cu puțin timp, că s-a încheiat un parteneriat economic strategic cu Emiratele Unite Arabe.

"S-a încheiat un partener economic strategic între România și Emiratele Arabe Unite. România de bucură de o îndelungă tradiție de cooperare cu Emiratele Arabe Unite, de altfel, este statul care reprezintă principalul partener economic și comercial al României din zona Golfului. 

La aceste întâlniri și-a exprimat interesul pentru un parteneriat strategic extins în toate domeniile, care să constituie cadrul necesar pentru dezvoltarea raporturilor pe toate planurile între România și Emirate. Am avut întâlniri cu reprezentanții celor mai importante companii și fonduri de investiții din Emirate pe proiecte precum Aeroportul București-Cluj, stațiuni balneare, spitale regionale, canalul Siret-Bărăgan", declarat Viorica Dănciă.

"La revenirea în ţară voi adresa invitaţii celor doi prim miniştri - din Emirate şi din Kuweit - pentru a vizita România, dar în acelaşi timp vom adresa invitaţii şi miniştrilor de linie şi oamenilor de afaceri pentru a concretiza proiectele discutate în cadrul acestei vizite. Problemele pe care le-am întâmpinat până în prezent sunt, de fapt, din cauza lipsei concretizării discuţiilor din trecut, iar acum sperăm că noi am recâştigat credibilitate atât în discuţiile avute în Turcia, în Emirate şi acum în Kuweit", a afirmat Dăncilă, la RTV.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26