Violeta Vijulie, ministru? ”Mă simt onorată!”

Vijulie
Vijulie

Violeta Vijulie, membru PNL, a reacționat după ce, în presă, a apărut o listă cu miniștrii care ar putea ajunge într-un posibil guvern ce ar putea fi condus de Ludovic Orban în funcția de premier.

Violeta Vijulie a spus că știrea este falsă, dar se bucură că este în echipa lui Ludovic Orban. Ea era trecută la Ministerul Românilor de Pretutindeni pe respectiva listă.

”In legatură cu stirea care a aparut pe surse. Vreau sa va spun ca ma simt onorata sa fac parte din echipa presedintelui Ludovic Orban si de asemenea ar fi o onoare extraordinară pentru mine să sustin diaspora dintr-o pozitie care să îmi permită să fac multe lucruri bune pentru românii de pretutindeni. Prima măsură pe care aș lua-o ar fi să mă asigur că în diaspora există suficiente secții pentru ca românii să își poată exprima opțiunea la vot și nu oricum, ci în condiții civilizate, nu la cozi umilitoare! 

Insă, trebuie să știti că în interiorul PNL nu s-a discutat despre Guvern, această știre nu are un fundament real. Ludovic Orban împreună cu liderii PNL fac tot posibilul să treacă moțiunea de cenzură și să cadă acest guvern care umilește toți românii și îi sărăcește mai mult în fiecare zi!”, a fost mesajul transmis de Violeta Vijulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel