Vincent Cassel și Tina Kunakey, căsătorie în Franța

Actorul Vincent Cassel, de 51 de ani, s-a căsătorit vineri cu modelul de 21 de ani Tina Kunakey în primăria din Bidart, în sud-vestul Franţei.

Îmbrăcat într-un costum alb, cu cămaşă roz şi ochelari negri, actorul şi-a aşteptat soţia în faţa primăriei din mica staţiune balneară vecină cu Biarritz. Într-o rochie albă din tul cu o trenă lungă şi cu părul fluturând pe umeri, viitoarea mireasă a ajuns la primărie într-un Bentley negru. Cei doi au avut alături în jur de o sută de invitaţi, printre care actorii Elie Semoun, Gilles Lellouche şi actriţa Adele Exarchopoulos. Cuplul a ieşit din primărie sub o ploaie de petale roz, notează AFP.

Proteste feministe în timpul nunții

În cursul dimineţii, serviciile municipalităţii au fost mobilizate pentru a curăţa zidurile primăriei, pe care în cursul nopţii au fost scrise mesaje precum 'Femeie transformată în obiect pornografic' sau 'mariaj machist, sexclavagist'. Tina Kunakey, născută în Franţa dintr-un tată de origine togoleză şi o mamă siciliană, a crescut în sud-vestul Franţei, înainte de a pleca la Madrid pentru a face primii paşi în modeling. Recepţia urmează să aibă loc în cursul serii într-un restaurant foarte reputat din Arcangues, un sat înstărit de pe o colină, din apropiere de Biarritz. Vincent Cassel este divorţat de actriţa italiană Monica Bellucci, cu care are două fete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel