VIDEO Momentul în care trofeul Euro 2020 se prăbușește lângă reporter, pe Arena Națională. Huc: GAFĂ! Cupa a fost șifonată

Momentul în care trofeul Euro 2020 se prabușește lânga un reporter aflat în probele pentru live, pe Național Arena. 

Jurnalistul Realitatea PLUS, Marius Huc, a postat un mesaj alături de videoul în care trofeul Euro 2020 se prăbușește lângă jurnalista aflată în probe, pentru a intra în direct.

"Niște panouri de 5 lei, făcute de niște băieti într-un garaj din Popești, au căzut peste Cupa Europei, la prima pala de vânt. Cupa a fost șifonată, așa că intrăm în clubul restrâns al dobitocilor care pot să facă o asemenea gafă. Ăștia nu sunt în stare să pună niște greutăți la panouri și vor să organizeze și meciuri? Cu public, în pandemie?", a scris Marius Huc, pe Facebook. 

Trofeul Henri Delaunay Cup, cum se mai numește trofeul Euro 2020, a ajuns chiar astăzi la București, în cadrul Trophy Tour, organizat de Primăria Capitalei. Cupa și-a început traseul la Primăria Bucureștiului și a încheiat cu fast la Arena Națională, acolo unde a avut loc o conferință de presă și evenimentul incredibil.

Trofeul cântărește 8 kg.

Gică Popescu, mesaj despre turneul final

Este pentru noi o mare onoare să primim azi la Bucureşti acest trofeu care în istoria sa a fost îmbrăţişat de legende ale fotbalului mondial precum Van Basten, Gullit, Xavi, Platini sau Zidane.

Iar dacă nu am avut ocazia de-a lungul celor două turnee finale să ridicăm acest trofeu, Dorinel (n.r Dorinel Munteanu), Belo (n.r Miodrag Belodedici), măcar azi să facem o poză să ne mândrim cu ea, a spus Gică Popescu, citează digisport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel