Victor Ponta, reproș pentru Traian Băsescu: Întâlnirile cu Elena Udrea nu sunt prioritare pentru România

Premierul Victor Ponta îl acuză pe președintele Traian Băsescu că acordă prioritate întâlnirilor cu liderul PMP, Elena Udrea, și petrecerilor cu colegii la Neptun, în loc să-i numească un ministru sau să promulge legile adoptate de Parlament.

"Uitaţi-vă că suntem la câte zile de când am făcut a doua propunere de ministru al Bugetului, pe domnul Darius Vâlcov, şi domnul Băsescu are timp de întâlniri formale cu doamna Udrea, are timp de petreceri la Neptun, are timp de orice, dar nu-mi numeşte ministrul", a acuzat premierul Ponta, potrivit Mediafax.

Citește și Elena Udrea: Adevărata luptă între "moştenitoarea lui Traian Băsescu" şi "moştenitorul lui Adrian Năstase"

Prim-ministrul consideră că președintele Băsescu procedează la fel şi în cazul legilor sau al proiectelor pe care le adoptă Guvernul sau Parlamentul.

"E la fel şi cu legile. Cred, îmi doresc, de-abia aştept ca România să aibă un preşedinte - eu sau cine vor decide românii - care să considere că prioritar pentru România e să aibă legea CAS, miniştrii numiţi, nu întâlnirile cu doamna Udrea sau petrecerile cu colegii la Neptun. Asta e de fapt schimbarea fundamentală pe care vreau să o facem", a adăugat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel