Victor Ponta, primit cu aplauze. Dragnea: Bine ai venit!

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, şi-a lansat candidatura pentru un nou mandat miercuri seară, avându-i alături pe Liviu Dragnea, Victor Ponta, numeroşi colegi de partid şi peste 500 de susţinători.

Robert Negoiţă, care candidează din partea Alianţei PSD-UNPR, crede că românii pot face acum diferenţa între o administraţie de dreapta şi una de stânga şi a făcut în acest sens o comparaţie între sectoarele 3 şi 6, singurele care mai au primari în funcţie aleşi acum patru ani.

'Cred că am făcut bine ce am făcut până acum şi cred că avem motive suficiente să mergem înainte în continuare. Îi mulţumesc prim-ministrului Victor Ponta. Avem împreună o istorie îndelungată şi la bine, dar mai ales la greu. Şi îi mulţumesc pentru că, în ciuda unor contestatari cunoscuţi, care spuneau că niciodată Robert Negoiţă cu echipa de la 3 n-au şanse să câştige, m-a susţinut şi m-a sprijinit să candidez în 2012 şi sper că nu îi pare rău. Am convingerea fermă că împreună cu Gabriela Firea voi face o echipă puternică la Bucureşti. (...) Am fost foarte curios să văd cum arată Central Park din New York, un parc de referinţă. Vă rog să nu mă credeţi, să mergeţi să vedeţi: suntem multe etaje peste Central Park din New York cu parcul IOR din sectorul 3', a spus Negoiţă în aplauzele celor veniţi la lansarea de la Hotelul Rin.

'Îl cunosc pe Robert din 2007, am lucrat împreună într-o campanie electorală la alegerile europarlamentare, când mai eram în sediu cred că cinci inşi. În acele vremuri, din păcate, PSD, liderii informali de atunci nu doreau ca la alegerile europarlamentare să fie un rezultat bun, pentru a plăti o poliţă preşedintelui de atunci. Noi nu am fost de acord, un grup de tineri puţini nebuni, şi am reuşit să renaştem în partid dorinţa de a câştiga, chiar dacă erau alegeri iniţial fără miză. (...) Robert nu a venit paraşutat la sectorul 3, el are o calitate care este esenţială pentru orice primar care vrea să reuşească ceva - îşi iubeşte semenii. Dacă nu iubeşti oamenii, nu te poţi gândi la problemele reale ale lor, Robert este un bun pesedist', a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

În timpul discursului lui Dragnea, a intrat în sală, în aplauzele celor prezenţi, Victor Ponta. 'Bine ai venit, Victor! Dl preşedinte Iliescu avea în permanenţă acest obicei: întâi începea o adunare - consiliu naţional sau congres - şi apoi intra seniorul', a spus Dragnea, care i-a urat apoi succes lui Negoiţă.

Venit la microfon, Victor Ponta a dorit să le mulţumească participanţilor, cu care 'nu s-a mai văzut de un timp', pentru bătăliile duse împreună şi a adăugat că îi rămâne recunoscător lui Negoiţă că a acceptat, în urmă cu cinci ani, să candideze la sectorul 3. 'Pentru aceasta, ca lider, dar cred că şi PSD, îi sunt recunoscător, sper că nu îi pare rău şi cred de asemenea că ştie că orice faptă bună nu rămâne nepedepsită. Deci, să faci în continuare fapte bune, dar să te aştepţi la ceea ce urmează. Se spune despre prieteni că sunt şi la bine, şi la rău. Robert n-a fost cu mine la bine niciodată, dar a fost întotdeauna la rău şi pentru asta îi mulţumesc. Aşa cum stă în sondaje, va câştiga fără emoţii', a declarat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel