Victor Ponta, în team building, în Delta Dunării. Bogdan Chirieac: Un răspuns elegant pentru Liviu Dragnea

Premierul Victor Ponta și mai mulți membri ai cabinetului se află, vineri dimineața, în Delta Dunării, la un team building. Analistul politic Bogdan Chirieac apreciază că acțiunea prim-ministrului este un răspuns elegant pentru liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea.

Victor Ponta a explicat într-un mesaj pe Facebook, caraterul vizitei întreprinse, vineri, în Delta Dunării, alături de miniștrii Cabinetului său. 

"Delta Dunarii / Ca in fiecare an locul ideal pentru team building/ Guvernul este o echipa sudata si performanta , suntem comegi si prieteni, iar pregatirea politicilor publice pana la sfarsitul anului extrem de importanta pentru toti cetatenii", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Victor Ponta și-a scos miniștrii la o saramură în Deltă-FOTO

Întrebat de România TV, prin telefon, ce mesaj vrea să transmită premierul Victor Ponta, Bogdan Chirieac a replicat: "Probabil un mesaj de vacanță sau poate că dl Ponta vrea să puncteze că s-a încheiat lunga vacanță a Guvernului printr-o excursie în probabil cea mai frumoasa zonă a Europei. E un gest care poate anul viitor va avea mai multă importanță pentru turiști".

"Vrea să arate că este susținut de toți miniștrii, că guvernarea merge mai departe pentru că au fost multe obstacole în ultima vreme?", a insitat jurnalista România TV.

"Principalele obstacole și le-a ridicat chiar dl Ponta. Dumnealui nu avea în mod real niciun obstacol. Erau luptele firești în România pentru o personalitate având funcția de prim-ministru, dar obstacolele artificiale și le-a creat dl Ponta. S-o fi gândit să-i ducă în Deltă ca să-i mai smulgă din mrejele d-lui Liviu Dragnea. Căci am văzut, dl Dragnea face ce trebuie să facă liderul PSD, conduce miniștrii PSD, că acei miniștri nu au dat concurs ca să fie miniștri, au fost puși de partidul care a câștigat alegerile. Și atunci, i-a luat dl Ponta sub aripa sa, în Deltă. Presupun că dl Dragnea nu este invitat, cum nici dl Ponta nu a fost invitat la Bara Sulina, week-end-ul trecut, la ședința TSD. Deci, e o formă elegantă de a i se da un răspuns d-lui Dragnea. Este un mesaj al d-lui Ponta: «Uite, miniștrii mei merg cu mine în Deltă, că nu m-ai lăsat acum o săptămână să vin și eu la ședinta TSD». Mai ales că în Kiseleff, la București, dl Dragnea conduce politic Guvernul, dacă dl Ponta a spus că e tehnocrat și în această calitate conduce Guvernul", a comentat Bogdan Chirieac.

Cât despre tema discuțiilor, analistul politic a afirmat că cel mai important lucru pentru România care ar trebui analizat este faptul că mai avem 120 de zile și pierdem definitiv 10 miliarde bani europeni. Altminteri, se poate discuta cu lupta din PSD, cu lupta din Coaliție, chiar și despre Codul Fiscal.

"De câteva zile, dl Ponta tot își încheie mandatul: cum a reîntregit pensiile, cum a reîntregit salariile, cum majorează cu 25% salariile medicilor, cum se gândește la profesori, Codul Fiscal este foarte bun...", a continuat Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel