Victor Hănescu oferă partide demonstrative copiilor la Turneul de tenis de la Domnești și Curtea de Argeș

Hanescu_bogdan_iordache
Hanescu_bogdan_iordache

Victor Hănescu va oferi, luni, o serie de partide demonstrative copiilor și juniorilor care participă la competițiile din Domnești și Curtea de Argeș.

In premiera pentru competitiile din circuitul intern al Federatiei Romane de Tenis, Turneul de tenis “Victor Hănescu” este transmis LIVE, pe internet. Iubitorii tenisului pot urmari competitia pe www.trofeulvictorhanescu.ro si pe pagina de Facebook a turneului.

Clubul Sportiv Domnești și Tenis Club Curtea de Argeș în parteneriat cu Victor Hănescu, organizează la Domnești-Argeș, Curtea de Argeș, în perioada 3-9 septembrie 2011, a V-a ediție a Turneului de Tenis de Câmp pentru Copii și Juniori “Trofeul Victor Hănescu”.

Aproximativ 200 de copii din întreaga țară s-au înscris la turneul de tenis “Victor Hănescu”, care are o valoare totală a premiilor de 10.000 de euro. Trofeul “Victor Hănescu” este inclus în programul competițional intern al Federației Române de Tenis, pentru categoriile de vârstă 10 – 12 – 14 – 16 - 18 ani, baieți și fete. Grupa de vârstă de 12 ani face parte din “Circuitul Național FRT”, iar pentru aceasta grupă de vârstă turneul are categoria A. Celelalte categorii fac parte din cadrul calendarului competițional FRT si au categoria 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel