Vezi cine se luptă pentru șefia Comitetului Olimpic Român

Procesul de depunere a candidaturilor pentru șefia Comitetului Olimpic și Sportiv Român se încheie marți, 29 aprilie, la ora 24:00. Până în prezent, trei personalități și-au depus candidatura.

Pentru alegerile programate pe 29 mai s-au înscris în cursă Elisabeta Lipă, vicepreședinte al COSR, președinte al CS Dinamo și al FR de Canotaj, Octavian Bellu, fost președinte al ANST, antrenor intrat în Cartea Recordurilor privind performanțele obținute cu lotul feminin de gimnastică, și Alin Petrache, președintele FR de Rugby.

Până azi, la această oră, pot confirma că s-au depus 3 candidaturi. Este vorba de Elisabeta Lipă, Alin Petrache și Octavian Bellu. Procesul de depunere a candidaturilor se încheie marți 29 aprilie la ora 24,00. Mai pot apare candidaturi și în ultima zi. Validarea candidaturilor va fi efectuată de Comisia de etică, a declarat Ioan Dobrescu pentru Agerpres.

Totuși, întocmai ca la alegerile de la FRF și pentru șefia COSR se duc lupte de culise. Fostul președinte al Comitetului, Octavian Morariu,  îl dorește pe Alin Petrache.

De asemenea, presa relatează că presiunile politice și-au făcut apariția și aici, lucru care nu este normal.

Reprezentanţii celor mai importante 17 federaţii naţionale, printre care se află şi cea de patinaj sau schi, au dreptul la 4 voturi, alţi 16, printre care şi cei de la badminton, golf ori yahnting, au trei voturi la alegerile din 29 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel