Vezi ce pensie va încasa Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir,  fostul preşedinte al LPF,  şi-a depus dosarul de pensionare.  "După 47 de ani de muncă, am şi eu dreptul să ies la pensie", a declarat Dragomir pentru ziarulring.ro.

 "O să am pensie mare, domnule! Salariul meu la Liga Profesionistă de Fotbal a fost de 15.000 de euro, bani în mână. Eu toată viaţa am fost preşedinte: ba de club, ba la Ligă. Am muncit şi am meritat ultimul leuţ pe care l-am încasat. Voi fi un pensionar cu bani pentru că o să am o pensie frumoasă şi, în plus, am şi o rentă viageră de la federaţie. Am muncit o viaţă întreagă şi acum e timpul să mă mai şi odihnesc".

Debarcat în 2013 de la conducerea LPF, Dumitru Dragomir a obținut 10 salarii compensatorii, respectiv 150.000 de euro. De asemenea,  renta viageră se ridică la  4.000 de euro asigurată de Federaţia Română de Fotbal pentru merite deosebite. În aceste condiții, Dumitru Dragomir va fi un tânăr pensionar de cel puţin 7.000 de euro pe lună: 4.000 de euro de la FRF şi restul de la Sistemul public de pensii, mai precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel