Vergil Andronache (FCSB) - Ştiam că focusul este pe Europa League; aşteptăm cu încredere meciul cu Mlada

Antrenorul interimar al echipei de fotbal FCSB, Vergil Andronache, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Europa League reprezintă punctul de interes al conducerii clubului şi că aşteaptă cu încredere partida cu Mlada Boleslav, din cadrul primei manşe a turului 3 preliminar al competiţiei continentale.

"Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci foarte dificil, pentru asta ne-am pregătit. Ultimul meci de campionat nu a ieşit aşa cum ne-am dorit noi, în schimb ne-a bucurat dorinţa jucătorilor de a câştiga. Ştiam de la început că focusul este pe Europa League şi ne dorim din tot sufletul să facem un meci bun să câştigăm, ne dorim să nu luăm un gol în primul rând, sper să şi reuşim lucrul acesta. Pentru că de fiecare dată iau în calcul că şi echipa adversă îşi doreşte acelaşi lucru, să câştige. Aşteptăm cu încredere meciul de mâine, ne respectăm fiecare adversar şi nu mă aştept ca acest meci să fie uşor, dar în acelaşi timp avem foarte mare încredere în noi. Nu consider acest meciul un test, eu cred că antrenorul trebuie comparat cu un dirijor, trebuie să asigure o armonie şi asta trebuie să se întâmple şi cu mine, nu simt niciun fel de presiune. Eu încerc să fiu realist, nu este unul dintre cele mai bune momente dar nici nu îl consider greu", a declarat Andronache.

Tehnicianul afirmă că este de datoria lui să asigure o continuitate la echipă până când va fi numit un antrenor principal: Până în momentul în care va veni altcineva, dacă va veni, noi nu ne oprim niciodată din a studia adversarul, în a pregăti antrenamentele şi asta vom face tot timpul. Simt respect din partea jucătorilor. La ultimul meci putem să reproşăm orice jucătorilor dar nu putem reproşa atitudinea. La Giurgiu jucătorii au vrut, nimeni nu a vrut să facă greşelile acelea, dar ni le asumăm. Noi vrem să fim o echipă şi nimeni nu reproşează nimic nimănui. Din punctul meu de vedere, lui Bălaşa i-ar face mult mai bine să stea să se relaxeze. Niciodată nu m-am gândit că la meciul cu Mlada nu voi sta pe bancă, eu sunt dator aici să asigur continuitatea echipei. Până în momentul în care mi se spune că de astăzi este un alt antrenor eu trebuie să asigur o continuitate".

Partida FCSB - FK Mlada Boleslav, din cadrul primei manşe a turului trei preliminar al Europa League, se va disputa joi, de la ora 21:30 pe stadionul "Marin Anastasovici", din Giurgiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel