Vaslui: Un bărbat de 87 de ani a murit în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa sa

Un bărbat de 87 de ani, din comuna vasluiană Dumeşti, a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, intoxicat cu monoxid de carbon, în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa sa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Marius Stanciu, bărbatul a fost scos din locuinţă de nişte vecini, fără să fi suferit arsuri, decesul survenind din cauza intoxicării cu monoxid de carbon, scrie Agerpres.

"Garda II Negreşti din cadrul Detaşamentului de Pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă la un incendiu izbucnit într-o locuinţă din localitatea Dumeşti. La sosirea echipajului la locul intervenţiei, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. Proprietarul locuinţei, un bărbat în vârstă de 87 ani, a fost scos de vecini, intoxicat cu monoxid, dar fără arsuri. Până la sosirea unui echipaj de pe ambulanţă aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, pompierii vasluieni au asigurat manevrele de resuscitare pentru victima incendiului. După sosirea ambulanţei, echipajul acesteia a preluat efectuarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, după mai bine de 45 minute, persoana intoxicată cu monoxid de carbon a fost declarată decedată", a precizat Marius Stanciu.

Reprezentanţii ISU Vaslui urmează să stabilească, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, cauza producerii incendiului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel