Vaslui: Incendiu descoperit din întâmplare de pompierii bârlădeni

Pompierii din cadrul Detaşamentului Bârlad al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au descoperit, luni, din întâmplare un incendiu într-un bloc în care fuseseră solicitaţi iniţial pentru o altă situaţie de urgenţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Marius Stanciu, chemaţi pentru deblocarea unei persoane dintr-un apartament, pompierii au simţit miros de fum de la o altă locuinţă şi au solicitat o autospecială de stingere.

"Iniţial, pompierii bârlădeni au fost solicitaţi să intervină pe Str. Victor Ion Popa, bl. Nr. 1, pentru deblocarea unei persoane. La faţa locului au fost deplasate două autospeciale, una pentru deblocare - descarcerare şi o ambulanţă tip B2 - EPA. În apartamentul situat la etajul I, pompierii au găsit prăbuşită în hol, o persoană de sex feminin, în vârstă de 86 ani care suferise un traumatism de membru inferior. În timp ce victimei i se acorda primul ajutor medical, pompierii au simţit miros de fum şi au cercetat zona. La apartamentul situat la parterul scării de bloc, izbucnise un incendiu. A fost solicitată o autospecială de stingere cu apă şi spumă, care a ajuns la faţa locului în trei minute. Incendiul a fost localizat şi lichidat în 15 minute", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Proprietarul apartamentului, o femeie în vârstă de 45 ani, a declarat că în apartament locuiau doi chiriaşi, care nu erau în locuinţă. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unei ţigări care a fost lăsată aprinsă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel