Vasilescu și Drăghici, propuși din nou. Iohannis, anunțul serii: Ce va face președintele

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat că va respinge din nou propunerile Guvernului Dăncilă pentru Ministerul Dezvoltării și Ministerul Transporturilor. 

După ce Guvernul Dăncilă a anunțat că Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici rămân în continuarele propunerile pentru Ministerul Dezvoltării și Ministerul Transporturilor, cu toate că președintele României a trimis motivarea pentru care i-a respins, Klaus Iohannis a anunțat că va respinge din nou cele două propuneri.

Aceste două propuneri vor fi refuzate în cursul acestei săptămâni, într-o zi două vor fi finalizate documentele și reexpediate la Guvern. Motivele o să le citiți când o să vedeți scrisorile., a afirmat Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Referitor la refuzul lui Ilan Laufer, prima propunere PSD pentru Ministerul Dezvoltării, Iohannis a declarat că motivele pentru care le-a refuzat sunt cele aflate în scrisorile prim-ministrului: Sunt chestiuni juridice care trebuie foarte bine studiate și recomand să se studieze.

Nu am primit niciun fel de alte propuneri și discuțiile pe care le-au purtat nu au vizat alte propuneri. Rezolvarea este foarte simplă. Nu are decât partea guvernamentală să citească legislația invocată de mine, iar PSD nu are decât să vină cu niște propuneri care mă conving că ministerele vor fi bine conduse., a continuat președintele.

În cazul în care PSD va veni și a treia oară cu aceleași propuneri, Klaus Iohannis a afirmat că social-democrații trebuie să vină cu propuneri care să îl convingă.

Rezolvarea este cât se poate de simplă. Guvernul trebuie să prezinte actele celor nominalizați în conformitate cu legea în vigoare, iar PSD trebuie să vină cu propuneri care mă conving pe mine că ministerele sunt bine conduse., a adăugat președintele României.

Vezi și: Prelungire mandat Ciucă. Iohannis, ironic cu Gabriel Leș după plângerea MApN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel