Valerie Trierweiler - Francois Hollande: Fosta Primă Doamnă, memorii "devastatoare" pentru Hollande

Presa franceză scrie că președintele Francois Hollande este "devastat" de cartea publicată de fosta sa iubită, Valerie Trierweiler. În volumul apărut joi, fosta Primă Doamnă susține că liderul de la Elysee a ținut să se asigure că doctorii o vor droga cu cantități "astronomice" de tranchilizante pentru ca Trierweiler să nu facă scandal public după despărțire.

Valerie Trierweiler scrie în cartea "Mulțumesc pentru momentula acesta" că Hollande este "regele limbajului dublu, al ambiguității și al minciunii permanente" și un "stângist căruia nu-i pasă de cei săraci".

Cartea de 320 de pagini în care Trierweiler divulgă detalii din intimitatea relației sale cu Francois Hollande a ajuns rapid în topul celor mai vândute cărți din Franța, depășind deja celebra "Fifty Shades of Grey", conform The Telegraph.

Există informații care spun că fosta Primă Doamnă a primit jumătate de milion de euro pentru a-și scrie memoriile.

"Am avut impresia că singura modalitate prin care pot recăpa controlul asupra vieții mele a fost să o rememorez", scrie Trierweiler.

Hollande ar fi încercat să o recucerească

Unul dintre cele mai controversate pasaje vorbește despre condițiile în care a fost spitalizată o săptămână după ce, ca urmare a despărțirii de Hollande, a luat somnifere în dormitorul din Élysée.

Trierweiler susține că imediat după despărțire i-a spus președintelui că vrea să plece la Tulle. După ce și-a anunțat această intenție, jurnalista pretinde că nu a mai putut să se ridice din pat.

Viața secretă a președintelui. Iubita înșelată spune tot

 

"De fiecare dată când înceram să cobor din pat... mă prăbușeam. Am înțeles de ce doar mai târziu. Dozele de tranchilizant erau multiplicate pentru a mă împiedica să merg la Tulle", scrie Trierweiler.

Ea vorbește în continuare despre "instrucțiuni venite de sus pentru creșterea dozei" de tranchilizante.

Fosta Primă Doamnă scrie că după ce zvonurile că Francois Hollande o înșală cu actrița Julie Gayet s-au intensificat a luat un flacon întreg de somnifere, după care președintele a condus-o la baie să vomite. Mai apoi, scrie jurnalista, Hollande a lăsat-o în patul de la Élysée și nu s-a mai întors.

Ea dedică mai multe pagini încercărilor lui Hollande a o recuceri. Jurnalista susține că el i-a cerut în mai multe rânduri să petreacă "o ultimă noapte împreună".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel