Valerian Vreme s-a înscris în Mişcarea Populară

vreme
Descriere foto: vreme

 Deputatul Valerian Vreme, fost ministru al Comunicaţiilor,  devenit  independent din cursullunii mai, a decis să se înscrie  în Partidul Mişcarea Populară.

Valerian Vreme, care a activat şi ca preşedinte interimar al PDL Bacău, activează din 14 mai ca deputat independent, după ce a demisionat din partid pe motiv că este nemulţmit de spiritul revanşard instituit de actuala conducere a PDL" şi de "ruperea, într-un mod incorect, a parteneriatului cu Traian Băsescu, corelată cu poziţia noului preşedinte al PDL, Vasile Blaga, faţă de Traian Băsescu".

Valerian Vreme a intrat în viaţa politică în 1998, înscriindu-se în Partidul Naţional Liberal, organizaţia Oneşti, iar din 2001 şi până în 2007 a ocupat funcţia de preşedinte al PNL Oneşti. În intervalul 2003 - 2005, a fost vicepreşedintele Comisiei de cercetare-dezvoltare şi IT a PNL. În ianuarie 2007, a fost ales vicepreşedintele PDL Bacău, funcţie ocupată până în luna decembrie a aceluiaşi an, când a devenit vicepreşedintele PDL Oneşti şi membru în Biroul Judeţean al PDL Bacău.

 Între 2004 - 2008, a fost consilier judeţean la Bacău, iar din iunie 2008 a devenit consilier local la Oneşti.

 La alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2008, Valerian Vreme a fost ales deputat de Bacău, pe listele Partidului Democrat Liberal.

 În actuala legislatură, a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr.4 Bacău, colegiul uninominal nr.6


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25