Valentine's Day, în stil nipon: Daruri dulci pentru cei dragi

Horoscop - zodii
Horoscop - zodii

În Japonia, de Ziua Îndrăgostiților, femeile sunt cele care oferă daruri bărbaţilor. 

În Japonia există o tradiție prin care femeile oferă ciocolată bărbaților.  Două sunt  tipurile  de ciocolată, "Giri-choco" (ciocolată obligatorie) și "Honmei-choco". Giri-choco este oferit  pentru prieteni, colegi, șefi și prieteni apropiați de sex masculin."Giri" înseamnă obligație, prin urmare, acest Giri-choco nu implică romantism. Pe de altă parte, Honmei-choco este dat iubitului sau soțului cu dragoste adevărată.

Femeile japoneze pregătesc de multe ori Honmei-choco, deoarece mulți dintre ele consideră că nu este o dragoste adevărată  decât dacă cumpără ciocolată gata făcută în magazine.  În Japonia se văd afișaje mari de ciocolată, adesea în formă de inimă în magazinele și magazinele de produse alimentare începând cu jumătatea lunii ianuarie.  Inainte de Ziua Îndrăgostiților, magazinele se îmbracă cu o mare varietate de ciocolată, unelte de gătit și femei!

Dacă aveţi ocazia de a ajunge pe tărâm nipon nu ezitaţi să aruncaţi  o privire la secțiunile de Ziua Îndrăgostiților ale marilor magazine, cum ar fi Isetan, Marui sau Mitsukoshi, și experimentaţi Ziua Îndrăgostiților în stil japonez. 

În Ziua Albă, se întorc rolurile: bărbaţii sunt cei care oferă daruri femeilor

Ceea ce este unic în Japonia este că există o "Zi Albă" care are loc pe 14 martie, exact la o lună după Ziua Îndrăgostiților. În ziua albă, bărbații  oferă daruri de întoarcere femeilor care le-au daruit bomboane de ciocolată de Ziua Îndrăgostiților. Mai des, culoarea ciocolatei este albă din cauza denumirii zilei. Florile, bomboanele și alte cadouri sunt, de asemenea, populare împreună cu bomboanele. Din nou, magazinele au multe mementouri avansate cu afișe de cadouri, astfel că bărbații nu vor avea nici o scuză să uite de această zi specială pentru femei.

Vezi şi: Cutremur online! Cititorii, TAXAȚI când vor distribui orice link

ZODIA cu o aură molipsitoare. Ce trebuie să-și amintească

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel