Vâlcea: Femeie militar, cerută în căsătorie la ceremonia de depunere a jurământului de la Centrul 'Panait Donici' din Râmnic

Depunerea jurământului de credinţă faţă de ţară va rămâne un moment cu adevărat de neuitat pentru o femeie militar din cadrul Armatei Române, ea fiind cerută în căsătorie de iubitul ei la sfârşitul ceremoniei organizată joi, în curtea Centrului de Perfecţionare pentru Geniu şi EOD din Râmnic.

Ruxandra Spirache s-a aflat printre zecile de militari care au jurat credinţă patriei, la Vâlcea, în cadrul evenimentelor organizate pentru sărbătorirea Zilei Armatei Române, momentul inedit pentru instituţia militară vâlceană fiind pus la cale de iubitul ei, ofiţer şi el în cadrul Armatei Române cu gradul de maior. 'Complice' a fost şi comandantul garnizoanei Râmnicu Vâlcea, colonelul Cristian Ariton, care a desemnat-o pe tânără să vorbească din partea celor care au depus jurământul şi nu mică a fost uimirea acesteia când, la sfârşitul discursului, în loc să se întoarcă alături de colegi a fost oprită în faţa tuturor de iubitul său cu un buchet mare de flori.

Ruxandra Spirache, vizibil emoţionată, a acceptat imediat cererea în căsătorie, în aplauzele celor prezenţi, militari şi rudele celor care au depus jurământul, care s-au grăbit apoi să o felicite. La Centrul de Perfecţionare pentru Geniu şi EOD 'Panait Donici' din Râmnicu Vâlcea au depus, joi, jurământul de credinţă faţă de ţară 39 de subofiţeri angajaţi din sursă externă, 33 dintre aceştia fiind femei. La eveniment a fost prezent, alături de autorităţile locale, directorul Statului Major al Forţelor Terestre, colonel dr. Vasile Ene, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel