Vadim Tudor: Aducerea lui Hayssam, un troc nenorocit, marca Băsescu

Președintele PRM, Corneliu Vadim  Tudor, a declarat la România Tv, că aducerea lui Omar Hayssam în țară a reprezentat o cacialma marca Traian Băsescu.

"E o nouă cacialma marca Traian Băsescu", a afirmat CV Tudor. "Așa cum a fost și așa zisa  răpire a ziariștilor, așa cum a fost și scoaterea prin Aeroportul Otopeni, prin întreruperea vreme de un minut a celuleor fotosensibile. Omar Hayssam n-a fugit într-un camion cu berbecuți, sau cu un vapor. El a plecat cu acordul autorităților regimului Băsescu. A crezut cineva în filmul ăsta de desene animate că "teroristul numărul 1" al României a fugit printre berbecuți?" se întreabă Vadim Tudor.

"Atunci nu avem ce vorbi. Vorbiți totuși cu un membru al Comisiei de politică exteră al Parlamentului European. Am informații de primă mărime. Așa zisă extrădare sau recuperare a lui Omar Hayssam reprezintă un acord între Palatul Cotroceni și regimul de la Damasc.  Schimbul este ăsta: să repurteze Băsescu o nouă  victorie de etapă, de imagine, iar la schimb România nu va mai retrage Ambasada de la Damasc și nu va expulza diplomații sirieni din România. Și cel mai important lucru nu va livra opozanților regimului de la Damasc, angrenați în acel sângeros război civil, armament ușor și muniția aferentă.

Deci un troc nenorocit și ni se servește gogoașa asta otrăvită ce mare recuperator și de ostatici, și de jurnaliști e Traian Băsescu care a pus la cale toată mascarada asta".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel