Urmărește emisiunea live


USR: Sorin Grindeanu recunoaște că „n-a folosit și nu folosește” metroul, fiind complet deconectat de la problemele românilor. Îi arătăm noi! / video

Sursă foto: Guvernul României
Sursă foto: Guvernul României

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor Infrastructurii și Comunicațiilor, a spus că nu a mers de ani buni cu metroul.

Uniunea Salvați românia atrage atenția, într-o postare pe pagina de Instagram a partidului, că Sorin Grindeanu a spus că nu „a mers de ani buni cu metroul“ și nu folosește acest mijloc de transport în comun. 

„Sorin Grindeanu recunoaște că „n-a folosit și nu folosește” metroul. Dovedește că e complet deconectat de la problemele românilor. Din mașina lui cu șofer și girofar nu vede în ce condiții călătoresc oamenii, în fiecare zi. Îi arătăm noi.“, au scris cei de la USR pe Instagram, în descrierea clipului video de mai jos.

VEZI ȘI   -  Poză virală cu Grindeanu. El e șeful, el e bomba, el dă moda și a picat din prima proba / foto în articol

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Uniunea Salvați România (@usr_oficial)

Grindeanu „își dă demisia“ dacă există urși în Banat. Studiile și relatările din ultimii ani spun că există urși în Timiș și Caraș-Severin / video

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a vorbit la Euronews Romania despre traseul lotului de autostradă între Lugoj și Deva și susține că acolo nu sunt necesare ecoducte, deoarece în județul Timiș și în Banat „nu există urși“.

Ministrul Sorin Grindeanu susține că nu sunt necesare ecoductele, după cum a cerut Comisia Europeană atunci când a acceptat finanțarea europeană.

„Știți istoria acelui lot, ce am găsit la minister când am venit. Ne aflăm în situația în care 14 kilometri care lipsesc la limita dintre județele Hunedoara și Timiș. E un proiect care prevede pasaje, ecoducte pentru urși. Eu fiind din Timiș… nu există urși. Dacă în ultimii 100 de ani s-au găsit urși în Banat, eu îmi dau demisia. Ecoducte pentru urși, așa se numesc”, a spus Sorin Grindeanu la Euronews Romania (vezi video și citește continuarea AICI).

Grindeanu a decis să prelungească mandatul amicului său, agentul SRI din sistemul feroviar de stat

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a decis să prelungească cu încă două luni mandatul pentru agentul SRI din sistemul feroviar de stat, notează Clubferoviar.ro.

Este vorba de Petre Ungureanu, al cărui mandat de director general al societății Grup Exploatare și Întreținere (GEI) Palat CFR a fost prelungit cu două luni, prin decizia Consiliului de Administrație.

El fusese pus director general, pe bază de mandat, al GEI Palat CFR la începutul lunii martie a acestui an și mandatul de patru luni a fost prelungit deja cu încă două. Cum și aceste două luni prevăzute de lege sunt pe cale să expire, i-a mai fost prelungit mandatul cu încă două luni, a aflat Club Feroviar din surse ale Ministerului Transporturilor și Infrastructurii (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel