EXCLUSIV  Urmează o perioadă uimitoare pentru o zodie! Curaj, idei bune, noi oameni, vizibilitate

Foto Pexels
Foto Pexels

Urmează o săptămână uimitoare pentru o zodie.

„Conjuncția Mercur - Neptun s-ar putea să vă ajute, în primul rând pentru că Mercur este guvernatorul vostru. Vă mai dizolvă anumite încăpățânări. Vedeți diferit situațiile. Poate o să observați că vă place mai multă vizibilitate. Dispar din limite. Creierul vrea confort, însă acum spuneți hai! Profesional, săptămâna următoare, puteți să aveți idei uimitoare, puteți să scăpați de niște frici și puteți să îndrăzniți mai mult. Mercur lângă Neptun topește îngrijorările. Implicați-vă, îndrăzniți! (...) Vă conectați cu alți oameni și aveți mai mult curaj. Unele principii pe care le aveți s-ar putea să vă provoace unele pierderi”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, 

Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile:

Horoscop 20 martie 2022

 

Berbec

Intrarea Soarelui în semnul tău vine cu energie, curaj, încredere, dar și furie și repezeală. Ai face bine să îți găsești activități care să te țină în priză. 

Taur

Tu vei simți nevoia să scoți din viața ta activitățile și oamenii care nu te lasă deloc să mai evoluezi. Și chiar vei reuși. 

Gemeni

Vei observa o creștere a nevoii de a socializa, de a cunoaște oameni noi și de a petrece cât mai puțin timp acasă. 

Rac

Cariera va avea parte de mai multă atenție din partea ta. Și chiar vei fi pus în unele situații în care să îți demonstrezi încrederea. 

Leu

Soarele va tranzita casa călătoriilor pentru următoarea lună. Deci ai putea să îți planifici unele drumuri sau chiar vizite la cei dragi. 

Fecioară

Astrele te invită să începi să fii implicat în tot ce înseamnă siguranță materială. Nu pentru acum, ci pentru viitorul apropiat sau chiar îndepărtat. 

Balanță

Îți vei muta atenția către partenerul. Dar vei avea și o multitudine de așteptări din partea lui. Bineînțeles că nu îi vei spune despre ce e vorba. 

Scorpion

Soarele va tranzita sectorul muncii și al rutinei. Vei începe să consumi mai mult timp în organizarea viitoarelor proiecte. 

Săgetător

Soarele va tranzita casa copiilor și a poftei de viață. Cu alte cuvinte, te invită să găsești motive să te bucuri sau să faci ce îți place. 

Capricorn

Vei interacționa cu pretenții exagerate ale membrilor familiei, care presupun și cheltuirea unor sume serioase de bani. 

Vărsător

Soarele te va ajuta să fii mai comunicativ, să înveți mai ușor și să ai o perspectivă cât mai logică asupra unor vești. 

Pești

Partea financiară va deveni importantă. Vei fi mai atent la venituri și cheltuieli. Ba chiar vei încerca să negociezi cu mai multă încredere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel