Universitatea din Helsinki i-a acordat Gretei Thunberg un doctorat în teologie

Sursă foto: Facebook Greta Thunberg
Sursă foto: Facebook Greta Thunberg

Activista Greta Thunberg a primit titlul de doctor în teologie de la Universitatea din Helsinki.

Activista de mediu Greta Thunberg a devenit una dintre cele 30 de personalități marcante din întreaga lume care au primit un doctorat onorific de la Universitatea din Helsinki. Facultatea de Teologie a observat cunoștințele remarcabile ale fetei, potrivit unui comunicat din 20 martie, conform The News Glory.

„Facultatea de Teologie oferă opt doctorate onorifice – activista Greta Thunberg”, a spus universitatea într-un comunicat.

Ceremonia de premiere va avea loc pe 9 iunie. Pe lângă activiști și politicieni, profesori, avocați, jurnaliști, traducători, microbiologi și alții au fost premiați cu titluri onorifice.

„Vor fi inaugurate 30 de noi doctorate onorifice în Anul Aniversar al Dezvoltării, care se deschide pe 20 martie 2023. În același timp, vor fi anunțate noi doctorate onorifice din partea universității. Primăvara va marca 100 de ani de existență a Facultății de Filosofie și a Facultății de Medicină Veterinară, Teologie și Drept. În mod tradițional, doctoratele onorifice sunt acordate ca cea mai înaltă recunoaștere de către universitate”, a explicat instituția, care a ales personalități marcante din întreaga lume.

Nu este prima dată când Greta Thunberg este nominalizată la titluri și premii de mare profil. În 2019, ea a fost nominalizată la Premiul Nobel pentru Pace. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel