Un tânăr a murit într-un accident în ziua nunții sale

Foto ilustrativ de Free-Photos de la Pixabay
Foto ilustrativ de Free-Photos de la Pixabay

Un tânăr de 20 de ani a murit într-un accident de circulație chiar în ziua în care urma să se căsătorească.

Myles H., în vârstă de 20 de ani, a murit într-un accident de circulație cu câteva ore înainte ca el și iubita sa, Kate Q. să se căsătorească la o biserică din Irlanda. 

Nunta s-a transformat în înmormântare după ce, sâmbătă dimineață, mașina în care se afla tânărul a lovit un stâlp, la Cragmore, scrie Irish Examiner. 

Devastată de durere, Kate Q. s-a dus în locul unde urma să aibă loc nunta și și-a luat adio de la iubitul ei. Ea a spus că 'acolo ar fi trebuit să sărbătorim cea mai frumoasă zi din viața noastră, dar, în schimb, a fost cea mai rea.' Femeia a adăugat că îl va iubi pentru totdeauna, indiferent de ceea ce va urma.

Sute de persoane care urmau să participe la nuntă s-au adunat în fața bisericii, iar în locul marșului nupțial, s-au auzit melodii triste. 

Șoferul mașinii în care se afla Myles H. a fost arestat. Un alt pasager a ajuns la spital, în stare gravă.

VEZI ȘI: Vlogger și motociclist celebru, mort într-un accident grav de circulație la Suceava

În România, recent, o femeie a murit la o săptămână după nuntă. Soțul ei, mesaj după ce un preot distribuia fake news-uri: NU era vaccinată!

Preotul Adrian Singurov distribuia pe Facebook un mesaj despre Daniela, 'o asistentă medicală care a murit imediat după vaccinare'.

'Am primit un mesaj teribil...să mă rog pentru o femeie căsătorită de o săptămână, asistentă de profesie și decedată la 6 zile de la vaccinare. A fost obligată să o facă și a sperat să nu aibă reacții adverse. Dacă ar fi acceptat de bună voie o treceam la sinucidere. Să ne rugăm pentru sufletul ei dar și pentru luminarea minții celor nehotărâți. Doamne ajută! Vă rog să pomeniți la adormiți pe Daniela, 30 de ani, asistentă medicală, din Bursuceni, Suceava, care a făcut stop cardiorespirator în urmă cu câteva zile, după ce a fost obligată să se vaccineze. Nu suferea de nicio afecțiune înainte de vaccinare. A murit la 7, 8 zile după ce se căsătorise', scria preotul.

În realitate, femeia nu era vaccinată împotriva coronavirusului.

Soțul ei a transmis că speră ca astfel de fake news-uri să înceteze pentru că femeia nu fusese vaccinată. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel