Vloger și motociclist celebru, mort într-un accident grav de circulație la Suceava

Foto: ISU Suceava
Foto: ISU Suceava

O adevărată tragedie s-a produs în această după-amiază în județul Suceava. 

O adevărată tragedie a avut loc în această după-amiază pe o șosea din județul Suceava. Cunoscutul motociclist și vloger Cristian Predoi și-a pierdut viața într-un grav accident, relatează România TV. 

Cristian Predoi, cunoscut motociclist și vloger din România, a murit pe un drum din localitatea Șaru Dornei, județul Suceava. Acesta rula pe carosabilul ud cu o viteză de peste 130 de kilometri la oră, spun polițiștii. 

Ce s-a întâmplat

Motociclistul a pierdut controlul ghidonului într-o curbă, relatează sursa citată. Cristian Predoi a intrat cu motocicleta pe contrasens și s-a izbit violent de mașina unei tinere de 26 de ani din localitate, iar de acolo, motocicleta a ricoșat într-un gard. 

Impactul a fost unul extrem de violent, iar motocicleta s-a transformat într-un morman de fiare. 

Leziuni incompatibile cu viața

Inițial, motociclistul s-a ridicat în picioare și părea să fie conștient, părea să fie bine, dar după ce a ajuns la spital, transportat de către un echipaj SMURD, bărbatul a acuzat dureri groaznice și mai apoi a decedat, cel mai probabil din cauză că acesta putea avea leziuni interne. 

Polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul. 

Pe rețelele de socializare se transmit deja mesaje de condoleanțe pentru familia motociclistului.

Cine a fost Cristian Predoi

Cristian Predoi era din Otopeni și se pare că era în tranzit. Cu șapte ore înainte de accident, acesta se afla la Toplița, conform ultimei sale postări de pe o rețea de socializare, scrie monitorulsv.ro.

Tânărul era un motociclist cunoscut în România, creatorul pemotoare.ro, patron al unei firme de profil, cu numeroase aparții la posturi tv. Recent, el făcuse o călătorie în Alpi, cu motocicleta BMW R18.

”Sfârșitul. M-am simțit atât de bine cu BMW R18 și MTR Tour. Această bicicletă mi-a oferit o altă perspectivă (nu doar concentrându-mă pe performanță, bucurându-mă și de vederile pitorești din Alpi) și băieții m-au făcut să înțeleg ce înseamnă ”fă turul corect”.  Patru zile, 2.000 km, noi prieteni. Mă întorc acasă în seara asta și încep să sortez filmările și să pun totul la punct pentru un reportaj video”, anunța tânărul la începutul acestei luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel