Un şofer a lovit mortal 20 de canguri în sud-estul Australiei

Poliţia australiană investighează "acte de cruzime împotriva animalelor" după ce un şofer a lovit cu maşina şi ucis 20 de canguri, relatează dpa.

Carcasele animalelor au fost găsite duminică dimineaţă în oraşul Merimbula, în sud-estul Australiei.

Poliţia din statul New South Wales a declarat luni că animalele au fost lovite de un singur vehicul sâmbătă, chiar înainte de miezul nopţii.

"Poliţia face apel la martori ca urmare a mai multor acte de cruzime împotriva animalelor comise pe coasta de sud a statului la sfârşitul săptămânii trecute", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei într-un comunicat.

Serviciul Naţional pentru Parcuri investighează la rândul său incidentul.

Cel puţin trei pui au fost salvaţi din marsupiul mamei moarte şi se află în grija voluntarilor, a declarat Wildlife Information, Rescue and Education Service (Wires). 

Janine Green, o voluntară în cadrul Wires care a descoperit cangurii ucişi, a afirmat că bănuieşte că individul a orbit cu farurile animalele pe care apoi le-a lovit intenţionat.

"Oamenii de aici iubesc cangurii. Ei sunt parte a populaţiei. Oamenii s-au trezit cu animalele moarte pe peluzele lor. Pur şi simplu nu le-a venit să creadă", a declarat Janine Green pentru Guardian Australia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel