Un parlamentar PP-DD gafează mai bine ca primarul Vanghelie - Video

gafa
gafa

Greșeli gramaticale nenumărate la o emisiune TV. Autorul gafelor este un parlamentar PP-DD, țintind, mai mult ca sigur, să devină politicianul "care este", dacă tot avem și un primar "care este".

Deputatul PP-DD Gheorghe Coman din Buzău s-a dovedit a fi o sursă inepuizabilă de greșeli gramaticale rostite în timpul unui interviu acordat unei televiziuni. "În colegiul 5 cele mai importante este (SIC) oraşul Pogoanele şi, după aceea, este (SIC) Pietroasele".

Întrebat de moderator ce l-a determinat să candideze pentru un loc în Parlamentul României, deputatul PPDD a afirmat că a vrut să vadă cum este să fie politician, potrivit rtv.net.

"Ce să mă determine. În general aş fi vrut să văd şi eu cum este ca parlamentar şi să ajut, în primul rând oamenii, care până să candidez le-am mai făcut câteva lucrări şi oameni mă cunosc", a mărturisit sincer deputatul.

Citește și EBA: ”Sunt mulți care fac greşeli de gramatică, dar nu sunt mediatizați ca mine”

 Înainte de a fi ales în decembrie, Gheorghe Coman a precizat că a fost "administrator de mai multe firme", recunoscând că este un om de afaceri în domeniul "lu' transporturilor", a balastierilor.

Întrebat care este meseria sa de bază, deputatul a răspuns sincer - auto. "Am practicat mult pe timpul lui Ceauşescu. După aceea am fost într-o chestie, am fost angajat undeva şi atunci nu mi-a plăcut şi am plecat unde a trebuit să plec să facem rost de bani", a declarat parlamentarul PPDD.

Momentul jurământului a fost un pic intimidant, însă a reușit să-și revină imediat, a mai povestit deputatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel