Un ONG de care ar trebui să aflați: Elena, suflet de copil

Darius Muresan / 02 aug 2018 / 15:32 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Caz trist în Banat, unde micuța Elena, în vârstă de nici 6 ani, are nevoie disperată de ajutor pentru a reuși măcar să meargă precum ceilalți copii.

Familia greu încercată a Elenei a solicitat ajutorul comunității și a înființat un ONG - ”Elena, suflet de copil”.

Drama Elenei a început în 2012 când s-a născut prematur dintr-o sarcină gemelară, iar sora ei nu a supraviețuit. Din această cauză, dar și din cauza unei infecții bacteriene, Elena suferă de paralizie cerebrală, tetrapareză spastică, retarg psihomotor și nu poate nici măcar merge.

După ce a trecut cu bine de prima intervenție, familia Elenei este optimistă. Urmează a doua intervenție pe 16 august, iar după o a treia intervenție va urma o perioadă lungă de recuperare.

Familia Elenei cere sprijinul comunității, operațiile fiind costisitoare, fiecare intervenție costa 15.000 de euro, fără costurile de recuperare. Familia a reușit să adune banii pentru primele două intervenții, iar acum speră să adune fondurile pentru cea de-a treia operație.

„Sperăm ca oamenii de bine să vină în ajutorul acestei familii greu încercate!”, a transmis și scriitorul Luca Vincenti.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22