Un nou caz "Alessia" zguduie societatea românească! Doi copii abuzați, trimiși la tatăl agresiv

Un nou caz "Alessia" zguduie din temelii societatea românească. Instanța a decis ca doi copii români să meargă în grija tatălui abuziv, în contextul în care acesta recunoscut în instanță că-i agresa fizic.

Povestea Oanei Iroga este cutremurătoare. S-a măritat cu un italian căruia i-a dăruit doi băieței. Din păcate, bărbatul i-a abuzat fizic și verbal pe cei doi copii și pe ea și după 3 ani chinuri a decis să se întoarcă în România și acum se luptă pentru custodia copiilor.

Oana Carmen Iorga a povestit la Ring TV că bărbatul îi bătea pe copii o dată la douză zile din motive banale cum ar fi foșnetul unei hârtii de bomboane sau baloane făcute în cadă.

"Copii erau loviți cu palme după ceafă, erau bătuți cu încălțătorul, cu palemele peste față. Erau amenințați cu buturugi de lemn că li se va crăpa capul", a spus mama copiilor.

"Copii se jucau în cadă, iar tatăl l-a batut pe cel mare pâna i-a dat sângele pe nas pentru că făcea bule de săpun", a mai spus femeia.

Cei doi soți au ajuns în fața instanței. În mod surprinzător, Tribunalul București a decis ca cei doi copii să se întoarcă în Italia, în custodia tatălui, deși bărbatul a recunoscut că i-a abuzat.

Unul dintre băieți a făcut pe el la tribunal

Tramuatizat de tatăl său, unul dintre cei doi băieți a urant pe el la tribula, în momentul în care l-a văzut pe tatăl abuziv, a povestit femeia.

Mai mult, femeia spune că fostul ei soț este un om bogat, deținând o fermă de vaci, însă pe ea și pe micuți i-a ținut în sărăcie.

Oana Carmen Iorga se luptă împreună cu avocatul ei să-și recupereze copii. Cei doi au făcut recurs la decizia judecătoarei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel