Un lider de stat a căzut de pe cal în timpul unei curse

Președintele statului Turkmenistan, Gurbangulî Berdimuhamedov, a căzut de pe cal în timpul unei curse la care participa, anunță BBC News, citat de Jurnalul Național.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

Incidentul, care ar fi putut avea consecințe grave, s-a petrecut imediat după ce liderul turkmen a trecut de linia de sosire. Calul lui Berdimuhamedov s-a împiedicat, iar președintele a fost aruncat din șa. Vreme de câteva secunde, politicianul a rămas întins pe pistă, însă, imediat, gărzile sale de corp i-au sărit în ajutor. În scurtă vreme, o ambulanță a sosit pentru a-l transporta pe Berdimuhamedov la spital.

 Accidentul contrastează cu imaginea favorabilă pe care staff-ul președintelui i-a creat-o acestuia până în prezent. Inclusiv televiziunea de stat evidențiază numeroasele sale talente și aptitudini, liderul Turkmenistanului fiind prezentat ca un as al curselor de mașini, cu veleități muzicale și artistice.

Poate tocmai din acest motiv, oficialii turkmeni au solicitat jurnaliștilor prezenți la eveniment și, implicit, la incident, să șteargă imaginile filmate cu liderul căzând de pe cal, catalogându-l drept un accident sportiv. Înregistrarea a ajuns, totuși, pe Youtube.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel