Un lider de partid face praf campania lui Cioloș. RĂZBOI cu "caracatița ONG-istă a lui Soros"

Preşedintele Partidului România Unită (PRU), Bogdan Diaconu, a postat pe Facebook un răspuns la sloganul "Go, Ciolo!" care a devenit viral pe Internet.

Liderul PRU a lansat un atac dur la adresa lui Dacian Cioloș. El a postat o imagine în care apare un tricou negru inscripționat cu mesajul "#gocioloș #bysoros" care ar sugera că primul-ministru ar fi controlat de miliardarul George Soros.

În dreptul imaginii, Bogdan Diaconu a scris: "Partidul România Unită va lupta împotriva confiscării guvernului României de către caracatița ONG-istă a lui Soros".

(w670)

Amintim că marți, Bogdan Diaconu a supus dezbaterii cele 10 puncte prioritare ale programului de guvernare al Partidului România Unită.

Iată care sunt: 

1. Mărim salariul minim pe economie la 2.000 de lei.

2. Susținem cooperativizarea prin înfiinţarea unor asociaţii de producători și alocarea sumei de 1 miliard de euro, sumă provenită din fonduri UE, dar și de la bugetul de stat.

3. Acordăm ajutoare de stat numai companiilor românesti.

4. Avem obiectiv să realizăm Independenţa energetică totală a României. Asigurăm subvenţionare directă a CEO şi CNN şi menţinerea SEN interconectat – cărbune-hidro-nuclear.

5. Susținem înființarea a 1.000 de grădiniţe noi cu program prelungit. În Uniunea Europeană, România este pe locul al treilea în rândul statelor cu cel mai mare declin demografic.

6. Înființarea a 8 spitale regionale, lucru absolut necesar având în vedere închiderea a zeci de spitale din ţară, care a generat mari probleme în randul românilor.

7. Angajarea a 50.000 de şomeri prin programul NEETS, program care se ocupă de persoanele care nu sunt încadrate profesional și nu urmează niciun program educațional sau de formare.

8. Daciada este un program care sprijină 100.000 de copii să facă sport și care iși propune plata suplimentară a 2.000 de profesori pentru activităţi extraşcolare.

9. Prin programul Hipocrat, 20.000 de medici vor fi platiţi lunar, suplimentar cu 200 euro/lună pentru formare profesională.

10. Întărirea Armatei Române prin angajarea a 30.000 soldaţi și alocarea a 2% din PIB, in vederea asigurării apararii țarii în contextul amenințărilor externe.

Partidul România Unită spune STOP:

1. Vânzării pământului către străini. Orice vânzare a pamântului românesc se va face doar către români, statul având drept de preemţiune. Orice moştenire între cetăţeni străini va fi interzisă.

2. Colonizării României cu refugiaţi.

3. Restitutio In Integrum. PRU propune verificarea tuturor hotărârilor judecătoreşti şi despăgubirilor acordate pâna acum.

4. Privatizării companiilor strategice: Romgaz, Hidro, Trasgaz, Transelectrica.

5. Programelor FMI de îndatorare a României.

6. Parazitării statului şi creării unui stat paralel de către ONG-urile lui Soros.

7. Reexportului de medicamente ieftine.

8. Defrişării pădurilor şi exportului de lemn neprelucrat.

9. Distrugerii capitalului românesc şi controalelor suprapuse şi excesive ale DNA şi ANAF.

10. Abuzurilor procurorilor DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel