Urmărește emisiunea live


Un înalt oficial, agresat pe stradă

foto: facebook / Iordan Nastase
foto: facebook / Iordan Nastase

Viceprimarul oraşului Babadag a sesizat Poliţia după ce a fost agresat pe stradă.

Viceprimarul oraşului Babadag, Iordan Năstase, a sesizat vineri Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Tulcea, reclamând că, în timp ce mergea pe stradă, un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice l-a lovit.

„Mă îndreptam spre casă când am fost agresat iniţial verbal de respectivul, apoi a rupt efectiv un par, o bucată dintr-un gard, şi m-a lovit de mai multe ori, era şi întuneric, era greu să mă apăr, a venit ambulanţa SMURD şi m-a luat de acolo, azi voi scoate certificat medico-legal şi voi depune plângere “a declarat viceprimarul Iordan Năstase, pentru Antena 3.

Năstase susţine că agresorul îi este vecin şi că nu l-a provocat în vreun fel.

"Era sub influenţa băuturilor alcoolice şi se afla şi la volanul maşinii. Mai era cu cineva şi probabil că a fost provocat, aşa că m-a lovit cu o şipcă din lemn în cap, în timp ce mergeam pe stradă", a declarat pentru Agerpres viceprimarul oraşului Babadag.

El a sesizat agresiunea la numărul unic de urgenţă 112, IPJ Tulcea întocmit un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

"Nu pot confirma identitate persoanei vătămate, ci doar faptul că avem înregistrată o faptă de agresiune în oraşul Babadag a cărei victima a fost un bărbat de 47 de ani. În acest caz, s-a întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe", a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ, Amalia Ignatencu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel