UPDATE. Un elicopter s-a ciocnit de un zgârie nori din New York (VIDEO)

Grav incident aviatic în New York. Un elicopter s-a lovit de o clădire de pe 7th Avenue. Accidentul a fost confirmat de autorităţi, însă nu se ştiu momentan prea multe detalii. 

Update: Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a declarat că este foarte posibil ca pilotul să fi încercat o aterizare de urgență pe acoperișul clădirii. În urma impactului s-a produs un incendiu, pe care pompierii au reușit să îl controleze, a mai spus guvernatorul, citat de CBS.

„Din primele informații, se pare că elicopterul a aterizat forțat, a aterizat de urgență pe acoperișul clădirii. S-a produs și un incendiu în momentul în care acesta a atins acoperișul. Persoanele care se aflau în clădire au declarat că au simțit cum clădirea se mișcă. Departamentul de Pompieri consideră că incendiul este sub control. Există posibilitatea să existe victime printre persoanele de la bordul elicopterului. Persoanele din clădire nu au fost rănite”, a declarat Cuomo

Departamentul de pompieri din New York a lansat o alertă către populaţie pentru a evita zona. Momentan nu se ştiu detalii despre persoane rănite sau despre pagube, însă există riscul ca resturi din elicopter să cadă pe zona pietonală. 

Conform unor surse CNN, cel puţin o persoană a murit în urma acestui accident aviatic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel