Un copil a fost găsit mort într-un butoi. Un bărbat a fost arestat

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Un copil a fost găsit decedat într-un butoi, iar în acest caz un bărbat a fost arestat.

Un bărbat a fost acuzat de crimă după ce un copil a fost găsit mort într-un butoi din desișul australian, scrie BBC. Se crede că victima este o fetiță de nouă ani care a dispărut săptămâna trecută de pe o proprietate din Blue Mountains, lângă Sydney, a declarat poliția.

Dispariția ei a declanșat o căutare masivă care s-a încheiat marți, când polițiștii au descoperit cadavrul copilului lângă un râu dintr-o zonă învecinată. Poliția a transmis că un bărbat de 31 de ani a fost arestat într-un apartament din centrul orașului Sydney.

Copilul a dispărut joi

Acesta a fost prezenat instanței miercuri, dar nu a depus o pledoarie pentru o acuzația de crimă și nu a solicitat cauțiune. Următoarea audiere va avea loc în martie. Fata, care nu poate fi numită din motive legale, era în vacanță cu mama ei când a dispărut joia trecută. A fost dată dispărută a doua zi dimineață.

În următoarele cinci zile, ofițerii de poliție, pompierii și voluntarii Serviciului de Urgență au cercetat terenul dens din zonă pentru a găsi indicii.

Între timp, peste 200 de ofițeri au efectuat o anchetă care a identificat suspectul și „anomaliile” în mișcările sale, potrivit Poliției din New South Wales.

„A fost o sarcină destul de laborioasă în analiza datelor GPS, analiza imaginilor CCTV și ne-a determinat să căutăm locația pe care am survolat-o ​​noaptea trecută”, a declarat miercuri comisarul adjunct David Hudson.

A încercat să folosească o barcă

Hudson a mai spus că ancheta arată că suspectul a cumpărat „mai mulți saci de nisip” de la un magazin de hardware, precum și combustibil pentru a „încerca să pornească” o barcă la un doc din Sydney.

„Asta nu a avut succes, deoarece barca era inoperabilă”, a spus comisarul adjunct Hudson.

Suspectul ar fi călătorit ulterior în zona râului Colo, unde a fost găsit ulterior butoiul. Nu este departe de locul unde fata a dispărut inițial.

Vezi și: Un cuplu, bebelușul și câinele lor au murit în mod misterios în California

Citește și: Alertă într-o parcare din Oradea pentru un copil blocat într-un autoturism. A intervenit Poliţia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel