Bărbat din București, lovit de tren. A murit pe loc

Cale ferata
Cale ferata

Un bărbat care traversa neregulamentar, sâmbătă, linia de cale ferată a murit pe loc după ce a fost lovit de trenul care se deplasa pe ruta București-Constanța, informează reprezentanții ISU București-Ilfov.

Un bărbat care traversa neregulamentar, sâmbătă, linia de cale ferată a murit pe loc după ce a fost lovit de trenul care se deplasa pe ruta București-Constanța, informează reprezentanții ISU București-Ilfov. Purtătorul de cuvând ISU București-Ilfov, maior Daniel Vasile, a precizat, sâmbătă, pentru Mediafax, că un bărbat care traversa neregulamentar pe șina de cale ferată.

„Pe magistrala 800, din ceea ce ne-au comunicat colegii care au făcut cercetarea la fața locului - un bărbat a traversat neregulamentar. Bărbatul a fost lovit de trenul 1937/2, care se deplasa pe ruta București-Constanța. A decedat pe loc" , informează sursa citată.

Traficul feroviar a fost oprit aproximativ o oră pentru cercetări. Accidentul s-a produs în zona barierei Andronache. Un echipaj SMURD cu medic și o autospecială de pompieri au intervenit la fața locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel