Un bărbat a luat foc în dormitor

Un bărbat din comuna Străoane a ajuns în stare gravă la spital, duminică seara, cu arsuri pe 70% din suprafaţa corpului, în urma unui incendiu care a izbucnit în dormitorul locuinţei, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

"Pompierii militari din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, pentru stingerea unui incendiu la o locuinţă din sat Muncelu, comuna Străoane. Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au localizat în cel mai scurt timp incendiul care se manifesta în interiorul unei camere, în dormitor. Echipajul SMURD a preluat o victimă, de sex masculin, ce prezenta arsuri pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului şi a transportat-o la spital", a precizat ISU Vrancea.

Potrivit sursei citate, evenimentul a fost anunţat prin apel la 112, în jurul orei 19,20 şi a fost lichidat la ora 21,00.

În incendiul izbucnit cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric au ars bunuri de uz casnic, electrocasnice şi mobilier aflate în interiorul camerei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel