Un ambulanțier din Galați a fost înjunghiat de pacientul pe care îl transporta cu autospeciala

Un ambulanțier din Galați a fost înjunghiat de pacientul pe care îl transporta cu autospeciala / Foto: Pixabay
Un ambulanțier din Galați a fost înjunghiat de pacientul pe care îl transporta cu autospeciala / Foto: Pixabay

Un ambulanțier din Galați a fost înjunghiat de un pacient în autospecială.

Scene șocante în Galați. Un ambulanțier de 45 de ani a fost înjunghiat de pacient în autospecială. Acesta trebuia să îl ducă pe bărbat acasă după externarea din spital, transmite Realitatea Plus. Cadrul medical a ajuns cu răni grave în zona abdominală și acum este internat la Spitalul Județean Galați.

Se pare că agresorul este un pacient de 78 de ani care urma să ajungă la căminul de bătrâni, după ce a stat internat tot în Spitalul Județean Galați. În ambulanță, bătrânul l-a înjunghiat pe cadrul medical cu un briceag în abdomen. Nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest, dar potrivit medicilor, pacientul ar avea antecedente de demență și a devenit agitat atunci când a aflat că urma să fie externat. Oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să stabilească cum s-a întâmplat totul și de unde avea bărbatul briceagul cu care l-a înjunghiat pe ambulanțier.

VEZI ȘI: Doliu în lumea medicală din Botoșani. Un ambulanțier murit de COVID-19, deși reușise să învingă boala

Un ambulanțier din Brașov s-a aruncat în fața trenului după ce a luat bani de la cămătari și nu i-a mai putut da înapoi

Reamintim și tragedia din Brașov, din septembrie. Atunci, un ambulanțier de 43 de ani s-a aruncat în fața trenului. Bărbatul lucra la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Braşov şi în acea zi ar fi trebuit să meargă la muncă. Motivul pentru care ar fi recurs la acest gest disperat sunt niște datorii mari pe care le-ar avea la cămătari. Bărbatul ar fi luat bani cu împrumut și nu ar mai fi avut de unde să îi dea înapoi. 

Colegii spun că în ultimele zile nu ar fi avut un comportament diferit, care să le dea ceva de bănuit. Totuşi, câţiva apropiaţi au povestit atunci că ambulanțierul avea mari datorii din cauza jocurilor de noroc. Totul  s-a petrecut în văzul celor care aşteptau trenul. Un martor a povestit că omul s-ar fi repezit în ultima clipă în faţa locomotivei, iar trenul nu a mai reușit să oprească pentru a-l evita.

VEZI ȘI: Ambulanțier din Suceava, condamnat pentru o alcoolemie apropiată de comă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel