Udrea: Sper că Săftoiu nu a venit în PDL pentru un mesaj antiprezidenţial

udrea
udrea

 Invitată la "Tonomatul lu' Ciutacu", Elena Udrea nu a scăpat ocazia de a trimite "săgeți" către noul purtător de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu.  PDL nu ar trebui să adopte un mesaj antiprezidenţial, fiind necesară continuarea parteneriatului cu Traian Băsescu, a spus Udrea.

"Sper că doamna Săftoiu nu a venit în funcţie să întărească un mesaj antiprezidenţial pentru că nu asta îşi doreşte partidul în marea majoritate", a declarat Elena Udrea în cadrul emisiunii "Tonomatul lu' Ciutacu". "În numele meu, nu poate da nimeni nici un mesaj antiprezidenţial. Nu cred că ăsta este drumul", a adăugat Udrea.

 Ea a afirmat că numirea Adrianei Săftoiu drept purtător de cuvânt al PDL a fost decizia lui preşedintelui PDL, Vasile Blaga. "Eu chiar nu m-aş fi gândit, ca preşedinte al partidului, la doamna Săftoiu ca purtător de cuvânt", a comentat Udrea.

 Aceasta a susţinut că cel puţin jumătate dintre democrat-liberali vor în continuare păstrarea relaţiei anterioare cu preşedintele Băsescu. "Cred că este în continuare nevoie de acest parteneriat. Electoratul PDL este mai ales electoratul lui Traian Băsescu. Nu am de gând să neg nevoia de a continua ce am început cu preşedintele. Am crescut odată cu Traian Băsescu şi mai putem face multe lucruri împreună (...) Cel puţin jumătate din partid, cei care au votat cu mine la Convenţia Naţională, doreşte să continue parteneriatul, dar şi mulţi dintre cei care l-au votat pe Vasile Blaga", a spus Elena Udrea.

 Relațiile  dintre Elena Udrea și Adriana Săftoiu au fost tensionate de pe  vremea când cele două femei lucrau la Cotroceni, în apropierea lui Traian Băsescu. Demisia Adrianei Săftoiu de la Cotroceni a fost pusă pe seama divergențelor pe care le avea permanent cu Elena Udrea.

Rămâne de văzut cum vor coabita pe viitor în PDL cele două personaje.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel