Udrea: Presa din România păstrează o tăcere suspectă, forţată, despre evoluţia pieţelor financiare

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, spune că presa din România păstrează "o tăcere suspectă, forţată" despre evoluţia pieţelor financiare şi potenţialul de criză şi că ar face acest lucru pentru ca mai târziu să dea vina pe actuala guvernare, în cazul unor noi dificultăţi.

"În timp ce în alte ţări evoluţia pieţelor financiare şi potenţialul de criză sunt monitorizate continuu, presa din România păstrează o tăcere suspectă, forţată. Televiziunile de ştiri (care în alte împrejurări se pricep la orice subiect) fie nu înţeleg ce se întâmplă, fie nu vor să prezinte ceea ce se petrece în afara ţării, tocmai pentru a da vina pe actuala guvernare, în cazul unor noi dificultăţi", a scris Udrea pe Facebook duminincă.

Îngrijorările crescânde asupra datoriilor din zona euro, precum și din Statele Unite au provocat, săptămâna trecută, căderi drastice ale burselor din întreaga lume. Joi, Wall Street a înregistrat cea mai mare scădere de la criza din 2008, iar bursele din Europa şi Asia au urmat acelaşi trend, scrie newsin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel