Udrea, plecare din Costa Rica. Condițiile pentru a se întoarce în țară

Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea a vorbit, în direct din Costa Rica, la România TV, despre întoarcerea în România.

Aici suntem în derularea acestei proceduri pentru chestiunea legată de azilul politic, deci așteptăm să vedem când se va finaliza solicitarea noastră. Cazul nostru este privit cu interes din punct de vedere al respectării drepturilor omului.

Referitor la întoarcerea în România, mi-aș fi dorit să nu fi fost niciodată nevoită să plec. Îmi doresc ca lucrurile să fie în așa fel încât să mă întorc să trăiesc în România. Lucrurile nu depind numai de mine, ci și de ceea ce se întâmplă în țară. Faptul că acum s-a constatat că acele completuri s-au constituit ilegal și au fost puși cu mâna președinții de complet astfel încât să poată fi influențate deciziile luate în anumite cazuri importante, inclusiv și decizia în care am fost eu condamnată.  Nu sunt convinsă că aceiași judecători, redistribuiți altfel, vor judeca corect.

Cred că mai trebuie să se întâmple lucruri în România pentru ca statul de drept să fie respectat și să avem garanția că justiția se face după lege, a spus Elena Udrea, prezentă prin legătură telefonică, în emisiunea Andreei Crețulescu, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel