Udrea: "Mâine seară voi fi președintele PDL"

udrea
udrea

"Mâine seară voi fi președintele PDL", a încheiat Elena Udrea, vineri seara, intervenția din cadrul  emisunii “”Interviurile lui Ion Cristoiu”. Totodată, deputatul de Roman a mai spus că că prezența președintelui Traian Băsescu la Convenția PDL de sâmbătă va avea un impact major pentru toți membrii partidului.

Elena Udrea este convinsă că va deveni președintele PDL, după convenția de sâmbătă. Aceasta a vorbit și despre intervenția lui Traian Băsescu din cadrul Convenției care va fi legată de viitorul partidului.

"Traian Băsescu și-a exprimat opinia față de cum ar trebui să fie viitorul PDL . Prezența lui Băsescu la Convenția PDL de sâmbătă este o așteptare pe care partidul o are, și anume aceea de a-l vedea pe cel cu care foarte mulți își doresc să continue un parteneriat de succes pentru PDL. Cei mai mulți cred că orice speranță legată de un proiect mare de centru dreapta este legată de parteneriatul cu Traian Băsescu. Mâine, așteptarea este față de cum se poziționează Traian Băsescu, nu în raport de cei trei candidați, ci cum se poziționează președintele față de PDL și față de viitorul acestui partid", a precizat deputatul PDL.

 "În mod cert prezența președintelui va avea un impact major pentru toți membrii PDL. Dacă va adresa un mesaj partidului, atunci el va avea un conținut precis", a completat Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel